Hyr arbetsplats på Sliperiet

Sliperiet är ett hus fyllt med innovation och samverkan under ett och samma tak!

Sliperiet som arbetsplats har mycket att erbjuda. Här finns en blandning av kompetenser som möjliggör nya och spännande samarbeten, samt en infrastruktur som stimulerar till nytänkande.  Som hyresgäst hos oss får ni närhet till våra verkstäder och studios, tillgång till våra lokaler 24/7 och möjlighet att delta i evenemang som arrangeras hos oss.

Våra arbetsplatser riktar sig till entreprenörer, företagare och forskare. Genom att vara lyhörda för användarnas behov kan vi etablera en stark mötesplats där vi tillsammans skapar en miljö där vi delar med oss av kunskap och idéer mellan organisationer, branscher och discipliner. Vi erbjuder kundanpassade hyreskontrakt som, förutom din arbetsplats, kan inkludera konferensmöjligheter, tillgång till våra verkstäder, media studio och ljud studio, allt efter dina behov. Dessutom har vi arbetat fram tre hyreskoncept. Idag erbjuder vi dig att hyra en arbetsplats från en dag till mer långsiktiga bindningstider, allt beroende på vad just du är ute efter.

HotDesk passar dig som är ute efter en öppen miljö där kreativitet och kontaktknytande är viktigare än en fast arbetsplats. Detta koncept innebär att du som hyresgäst väljer en plats på HotDeskytan som passar dig för dagen. På ytan finns tillgång till skrivbord, ståbord, soffgrupper och drop-in rum för digitala presentationer eller kundbesök. Du kan hyra ytan alltifrån en dag till längre perioder.

MyDesk finns tillgängligt för er som har behov av en till fyra arbetsplatser och vill ha möjligheten till en skrivbordsmiljö i kontorslandskapet. Du får som hyresgäst tillgång till eget skrivbord med möjlighet till förvaring. Dessutom ingår 40 timmar i konferensrummen på plan 3 och fritt nyttjande av drop-in rummen.

MySpace passar större företag /organisationer eller er som vill ha mer egen yta. Detta koncept innebär att ni hyr en specifik yta som ni kan möblera upp efter eget behov. Dessutom ingår 40 timmar i konferensrummen på plan 3 och fritt nyttjande av drop-in rummen.

 

 

"Området kring Designhögskolan har sedan barnsben fascinerat mig. Delvis var det därför som jag direkt kände att Sliperiet vore drömplatsen att starta vårt Umeåkontor på. Sagt och gjort, nu har vi flyttat in och är superpeppade på att bo in oss och bli en del av den här kreativa mötesplatsen av studenter, forskare och entreprenörer från hela världen."
Fredrik Johansson, Design Lead på Daresay

"Mycket av den teknik vi behöver för att kunna genomföra våra projekt finns samlad på Sliperiet. Dessutom kan vi bara gå över till någon av de andra som sitter här, som Interactive Institute eller något av företagen inom Uminova eXpression, om vi vill bolla en idé eller ett samarbete. Vi lever på att andra vill samarbeta med oss, och det startar här. För oss är det dessutom en fantastisk tillgång att kunna presentera miljön för de barn och unga vi samarbetar med."
Fredrik Oskarsson, Kulturverket

 

Kontakt

Jenny Bucht
Facilities & Community Manager
jenny.bucht@umu.se  | 070 397 87 70


Thomas Kling
Ekonomi- och projektsamordnare
thomas.kling@umu.se  | 070 270 47 37

 Expression _area _webb _FB 171019

 

 

 • Intresserad?

  ...av att hyra arbetsplats eller projektyta i Sliperiet?

  Kontakta
  Jenny Bucht
  Facilities & Community Manager
  jenny.bucht@umu.se|070 397 87 70

  för visning och mer information

   

  Thomas Kling
  Ekonomi- och projektsamordnare
  thomas.kling@umu.se|070 270 47 37

  för  ekonomi- och kontraktsfrågor

 • Uminova eXpression - företagsinkubator på Sliperiet

  På Sliperiet finns Uminova eXpression, en test- och utvecklingsplattform som stödjer utveckling av affärsidéer i tidiga skeden inom kulturella, konstnärliga och kreativa näringar. 

  Uminova eXpression erbjuder arbetsplatser och rådgivning om entreprenörskap och affärsutveckling för blivande och nystartade företag.

  uminovaexpression.se