VÄLKOMMEN TILL CURIOSUM (före detta Sliperiet)

I april 2019 slogs Sliperiet ihop med Umevatoriet och bytte namn till Curiosum. I höst tar vi nästa steg. Vi flyttar tillsammans med våra hyresgäster in i ombyggda lokaler på Konstnärligt campus.

Våren 2020 öppnas den nya verksamhet - Umeås nya science center som ska väcka barns, ungas och vuxnas nyfikenhet på vetenskap och teknik. En nyfikenhet som vi tror kan bidra till att förändra världen.

Håll utkik här efter Vår nya hemsida som kommer snart.

Nytänkande bröllopsbok lanseras

umbraco.MacroEngines.DynamicXml
2017-04-28

Bröllopsplanering kan vara stressig eller alldeles underbar! I höst lanseras en nytänkande bröllopsbok som vill stötta och inspirera blivande brudpar att hitta sin egen väg till bröllopet. Boken, som främst riktar in sig på det kvinnliga bröllopsmodet, har författats av designern Kristina Grahn och bröllopsbloggaren Zanna Metzer. Kristina startade för 2 år sedan sitt företag, som bär hennes namn, och sedan hösten 2016 tar hon hjälp av företagsinkubatorn Uminova eXpression på Sliperiet.

- Vi vill vända upp och ner på bröllops-Sverige och inspirera till ett nytänk när det kommer till brudklädsel. Vi vill att brudpar ska våga gå sin egen väg och inte fastna i det klassiska och traditionella, berättar Kristina.

- Idén om att göra en bröllopsbok kom till genom min fantastiska företagscoach Anna Kollberg. Extra kul är att boken ges ut genom förlaget North Chapter som är ett före detta Uminova eXpression företag, berättar Kristina.

Vill du veta mer, läs:

De skapar det unika bröllopet,VF 28 april 2017

Umeduo släpper ny bok, VK 20 april 2017

 eller …

Kontakta:
Kristina Grahn